علی باقری: حرکت ملت ایران در چهار دهه گذشته لحظه‌ای دچار وقفه نشد

معاون سیاسی وزیر امور خارجه در دیدار هیأت پارلمانی نیجریه گفت: حرکت رو به جلوی ملت ایران در چهار دهه گذشته حتی لحظه‌ای دچار مکث و وقفه نشد و ایران سبک نوینی از زیست ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی را ارائه کرد.

به گزارش گروه سیاست خارجی خبر ساز، علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه عصر روز سه‌شنبه، هشتم شهریور، در دیدار رئیس و اعضای گروه دوستی پارلمانی نیجریه و ایران با اشاره به رویکرد تقابلی رژیم آمریکا علیه ملت ایران طی چهار دهه گذشته، اظهار داشت: حرکت رو به جلوی ملت ایران در چهار دهه گذشته حتی لحظه‌ای دچار مکث و وقفه نشد و ایران سبک نوینی از زیست ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی را ارائه کرد که علاوه بر ایستادگی در برابر زورگویی و فشار، پیشرفت ملی، همکاری منطقه‌ای و کنشگری بین‌المللی را در ترازی جدید به نمایش گذاشت.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه، فلسطین را قطب‌نمای پایداری و عدالت محوری نظم جهانی خواند و تصریح کرد: تا زمانی که حقوق مردم فلسطین به طور کامل استیفا نشود، دستیابی به امنیت و تحقق عدالت سرابی بیش نخواهد بود.

باقری با تأکید بر نقش پارلمان‌ها در تعیین دستورکار ملی برای دولت‌ها اظهار داشت: نمایندگان مجالس به ویژه در سطح کشورهای اسلامی باید حمایت از ملت فلسطین و مقابله با اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی را به دستورکار همیشگی همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه خود تبدیل کنند.

معاون وزیر خارجه در پایان ضمن توصیه به هیأت اعزامی از مجلس نیجریه برای بازدید از دستاوردهای متنوع صنعتی، پزشکی، علمی، فناوری و دفاعی، تصریح کرد: مهمتر از دستاوردهای سخت‌افزاری ارزشمندی که در عرصه‌های مختلف طی چهار دهه به دست آمده است، دستاوردهای نرم‌افزاری است که با اتکای به آن ملت ایران توانست در طول چهل سال گذشته، از تهدیدها فرصت و از طریق این فرصت‌ها، توسعه و پیشرفت کشور را محقق کند تا جایی که امروز دشمنان همه همت خود را متوجه سلب این پیشرفت‌ها و یا دست کم توقف روند آن کرده‌اند.

رئیس گروه دوستی پارلمانی نیجریه نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه در زمینه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی در چارچوب منافع متقابل دو کشور بیش از پیش توسعه یابد.

«ثالیثو اسانسی» با اشاره به سفر هفته گذشته وزیر نفت نیجریه به تهران و امضای سند همکاری دوجانبه، آن را نشانه وجود اراده بین دو کشور و وجود زمینه‌های مناسب همکاری در بخش‌های مختلف خواند.

انتهای پیام/

بیشتر بخوانید